Bericht versturen
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfnieuws ongeveer Homsh Technology, bericht door China Daily
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Kelvin
Contact nu
Post ons

Homsh Technology, bericht door China Daily

2023-09-24
Latest company news about Homsh Technology, bericht door China Daily

Homsh Technology bericht door China Daily
Op 29 juli 2019 publiceerde China Daily een speciaal bericht van een hele pagina over de provincie Hubei met de titel "Optics Valley, the cradle of star startups".Het introduceerde de briljante prestaties van Optics Valley in de afgelopen 30 jaar.Als typische vertegenwoordiger van hightech innovatieve ondernemingen die in Optics Valley zijn gevestigd, werd Wuhan Homsh Technology Co., Ltd. uitgenodigd om deel te nemen.
 

Op 29 juli 2019 publiceerde China Daily een speciaal bericht van een hele pagina over de provincie Hubei met de titel "Optics Valley, the cradle of star startups".Het introduceerde de briljante prestaties van Optics Valley in de afgelopen 30 jaar.Als een typische vertegenwoordiger van high-tech innovatieve ondernemingen geworteld in Optics Valley werd Wuhan Homsh Technology Co., Ltd. uitgenodigd om deel te nemen.

Optics Valley is getuige geweest van de ontwikkeling van geavanceerde technologieën op verschillende gebieden.

Wuhan Homsh Technology is een fabrikant van hightech chips voor irisherkenningsapparatuur.

¢Iris-herkenning is geschikt voor toepassing bij openbare veiligheid en veiligheidscontroles in grensgebieden,met voordelen op het gebied van efficiëntie en nauwkeurigheid in vergelijking met andere biometrische gegevens zoals vingerafdrukken, zei Yi Kaijun, de oprichter van het bedrijf.

Iris-herkenningstechnologie wordt voornamelijk gebruikt bij antiterrorisme en identiteitsverzameling in het buitenland.

Yi zei dat sinds de terroristische aanslagen van 9/11 in 2001 in New York, iris scans op grote schaal zijn gebruikt op vliegvelden en grenscontroleposten in buitenlandse landen.De VS en het Midden-Oosten hebben hun eigen iris databases..

Yi zei dat in China het wordt gebruikt voor het opbouwen van beveiliging en ook om mijnwerkers te identificeren voordat ze ondergronds gaan.als bezorgdheid over de toename van de openbare veiligheid.

Onze irisapparatuur is kleiner, met minder energieverbruik en geavanceerdere technologie.,- Dat zei hij.

Hun apparatuur kan zich aanmelden in de irisdatabase van de politie, aangezien deze staat op de lijst van hun gekwalificeerde leveranciers van irisherkenningsapparatuur.

Het bedrijf ontwikkelt ook een klein apparaat dat kan worden aangesloten op een smartphone voor de politie en het leger en dat de iris van een persoon kan scannen en vergelijken met informatie in de database.

De grote bevolking van China betekent een grote database van de iris, zei Yi.

laatste bedrijfsnieuws over Homsh Technology, bericht door China Daily  0