Bericht versturen
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Fabrieksreis
Huis >

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Fabrieksreis

Fabrieksreis
Contacten
Contacten: Mr. Kelvin
Contact nu
Post ons
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. fabrikantenproductielijn
Productielijn

Homsh Technologies heeft wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd, dankzij haar ervaren technisch team en uitgebreide capaciteiten op het gebied van elektronische componentverkoop.Een faciliteit van 6.000 vierkante meter met zes geautomatiseerde SMT-assemblagelijnen en geavanceerde inspectiesystemenDeze infrastructuur zorgt voor het gebruik van originele componenten door samenwerking met top-tier binnenlandse en internationale fabrikanten.

 

Met een personeelsbestand dat gespecialiseerd is in de productie van pcba's, elk met meer dan vijf jaar ervaring, biedt het bedrijf ook technische diensten na de productie.Homsh Technologies is veelzijdig., die alles levert, van eenlaagse tot 12-laagse meerlaagse platen.

 

Wat Homsh Technologies onderscheidt, is de volledige reeks PCB-assemblageapparatuur en een decenniumlange staat van dienst op het gebied van productie-efficiëntie en betrouwbaarheid.Deze ervaring stelt het bedrijf in staat om te voldoen aan de strenge kwaliteits- en deadline-eisenDoor haar toewijding aan technologische innovatie en geavanceerde machines blijft Homsh Technologies voor op de trends in de industrie.maar een strategische partner in de productie van elektronica, goed uitgerust om de uitdagingen in de aankoop van onderdelen, assemblage en kwaliteitscontrole aan te gaan.

 

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 3

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 4

OEM/ODM

Homsh Technologies is uitstekend in geavanceerd ODM-ontwerp en OEM-productie, met een state-of-the-art productiefaciliteit van 1.000 vierkante meter.Onze topproductieapparatuur en geavanceerde procesworkflows zorgen voor een kwalitatief hoogstaande output.

 

We hebben ook een sterke capaciteit in het leveren van elektronische componenten en geïntegreerde ondersteuning.We produceren voornamelijk een verscheidenheid aan beveiligings-identificatieproducten, gecentreerd rond deze kerntechnologie., met een jaarlijkse levercapaciteit van 200.000 stuks.

 

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

 

R&D

Homsh Technologies is toegewijd aan technologische onafhankelijkheid en innovatie.waarvan 71 uitvindingspatentenZowel qua aantal als qua kwaliteit van de octrooien heeft het bedrijf een toonaangevende positie binnen het land.

 

Eén van de belangrijkste algoritmische patenten van het bedrijf is bekroond met de China Patent Excellence Award en de Hubei Province Patent Gold Award. the iris recognition chip Q80 developed by the company has been assessed by the High-Tech Industrialization Research Association under the Ministry of Science and Technology as 'technologically at the domestic leading level and in terms of ASIC hardware implementation of iris recognition algorithms, op internationaal toonaangevend niveau.

 

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0