Bericht versturen
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfprofiel
Over ons
Contacten
Contacten: Mr. Kelvin
Contact nu
Post ons

Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.

China Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfprofiel
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd.
Hoofdmarkt:
Zuid-Amerika , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika
Handelstype:
Fabrikant , Verkoper
Nr van Werknemers:
50~100
Gevestigd jaar:
2011
De uitvoerpc:
80% - 90%
Bedrijfdetails

Wuhan Homsh Technologies Co., Ltd is een van de weinige leveranciers van iris herkenning intelligente halfgeleider chips in de wereld.die de intellectuele eigendomsrechten van haar irisherkenningsalgoritmen volledig heeft vernieuwd..Homsh Technologies is toegewijd aan onderzoek, ontwikkeling, toepassing en industrialisatie van de kerntechnologie en aanverwante producten van iris biometrische technologie.

 

Homsh Technologies is gespecialiseerd in geavanceerde AI-irisherkenning, FPGA's en ASIC-hardwarealgoritmen.Ons ervaren team is toegewijd aan ongeëvenaarde snelheid.Als marktleider bieden we geavanceerde oplossingen die toekomstbestendig zijn.en voldoet aan de veranderende veiligheidsnormen.

 

Homsh Technologies is een geavanceerd technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde AI-irisherkenningsalgoritmen, FPGA-hardwareimplementatiealgoritmen en ASIC-hardwareimplementatiealgoritmen.Onze kerntechnologieën omvatten een uitgebreid scala van zeer nauwkeurige irisherkenning algoritmen tot hoge snelheidOns doel is om de meest geavanceerde en betrouwbare oplossingen te bieden voor de wereldwijde beveiligings- en identiteitsverificatiesectoren door middel van continue innovatie en R&D.

Ons team bestaat uit een groep ervaren en gepassioneerde ingenieurs, wetenschappers en experts die zich inzetten voor het verleggen van de grenzen van irisherkenningstechnologie.Door voortdurende optimalisatie en verfijning van onze algoritmen en hardware, kunnen we ongeëvenaarde snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit bieden om aan een breed scala aan toepassingsbehoeften te voldoen.

 

Homsh Technologies verandert het spel op het gebied van beveiliging en identiteitsverificatie.Door samen te werken met ons, krijgt u toegang tot de meest geavanceerde technologieën en oplossingen, zodat uw systemen niet alleen snel en nauwkeurig zijn, maar ook volledig voldoen aan toekomstige beveiligingsnormen.China Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Uitstellingen

 

China Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Dienstverlening

Homsh Technologies is uitstekend in geavanceerd ODM-ontwerp en OEM-productie, met een state-of-the-art productiefaciliteit van 1.000 vierkante meter.Onze topproductieapparatuur en geavanceerde procesworkflows zorgen voor een kwalitatief hoogstaande outputWe hebben ook sterke capaciteiten in elektronische component sourcing en geïntegreerde ondersteuning.We produceren voornamelijk een verscheidenheid aan beveiligings-identificatieproducten, gecentreerd rond deze kerntechnologie., met een jaarlijkse levercapaciteit van 200.000 stuks.

 

China Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Geschiedenis

Sinds de oprichting in Wuhan, China, in 2011,

 

Wuhan Homsh heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van irisherkenningstechnologie.Van de introductie van zijn eigen Phaselris® iris-herkenningsalgoritme en Qianxin® iris-herkenningschip tussen 2012-2014,Het bedrijf heeft voortdurend geinnoveerd.

 

Het heeft in 2015-2017 een cloudplatform voor irisherkenning gelanceerd en is een nationale hightech-onderneming geworden die betrokken is bij het opstellen van nationale normen voor mobiele biometrie.

 

In 2018 werd de Qianxin Q80-serie een wereldleider in toegewijde irisherkenningschips en breidde het bedrijf zijn focus uit tot openbare veiligheid, binnenlandse veiligheid en financiële sectoren.


In 2019 werden hun irisverzamelaars erkend door het Chinese ministerie van Openbare Veiligheid.


In de daaropvolgende jaren nam Homsh deel aan het opbouwen van criminele onderzoeks-irisdatabases in tal van Chinese provincies en breidde zich in 2021 internationaal uit met buitenlandse handelsorders uit Afrika.

 

Tegen 2022 hebben zij een belangrijke rol gespeeld bij het opstellen van zeven nationale biometrische identificatienormen en hebben zij een nieuwe kleine geïntegreerde module, MD32, geïntroduceerd.

 

Met het oog op de toekomst wil het bedrijf zijn bedrijf uitbreiden van overheids- en ondernemingsgericht naar de virtuele realiteit AI-industrie en huishoudelijke AI-huishoudelijke apparaten,het uitbreiden van zijn bereik wereldwijd en het tot stand brengen van sterke relaties met internationale technologiegiganten tegen 2023.

 

China Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons team

Onder leiding van dr. Yi Kaijun, een terugkerende uit het buitenland, heeft Homsh Technologies een wereldwijd divers team met expertise in kunstmatige intelligentie, patroonherkenning, algoritmeontwerp,chipontwikkeling, elektronische schakelingen, systeemontwerp, softwareontwikkeling en productproductie.

 

Onze R&D-eenheid bestaat voornamelijk uit mensen met een doctoraat en een master.stevig geloven in het principe 'wat je zaait, oogst je'Met een klantgerichte bedrijfsfilosofie richten wij ons op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en het maken van hoogwaardige producten om wereldwijd uitzonderlijke diensten te leveren aan klanten.

 

China Wuhan Homsh Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0